TÄVLINGSFORM
Örebrocupen Bandy är en 7-manna turnering och vi välkomnar lag i spelklasserna U10, U11 och U12. Samtliga spelklasser spelas över två dagar, lördag och söndag. Det får vara obegränsat antal spelare i truppen per match. En spelare får endast representera ett lag i samma åldersklass. Gruppspelet spelas i enkelrondig serie. Matcher spelas på tre planer samtidigt.

SPELKLASSER
Örebrocupen Bandy 2025 spelas i tre spelklasser:
-U12 (födda 2013)
-U11 (födda 2014)
-U10 (födda 2015)

Antalet lag i varje spelklass kan komma att förändras allt eftersom anmälningsläget utvecklas. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till lag. Maximalt antal lag i Örebrocupen Bandy är 44.

MATCHGARANTI
Samtliga lag garanteras minst fyra matcher, men vi reserverar oss mot eventuella sena avhopp, walk over eller liknande.

VÄRDESAKER
På förekommen anledning vill vi vädja till er att inte förvara värdesaker, kläder med mera på platser ni inte har uppsikt över. Tävlingsarrangören ansvarar ej för borttappade/förlorade saker.

SPECIALKOST
Örebrocupen Bandy serverar alltid fläskfri mat, däremot måste specialkost såsom laktos, gluten eller andra allergier meddelas. Allergin ska skrivas in på er lagsida senast den 11 februari.

ALLERGIER
P.g.a. att det finns deltagare med extrem nötallergi så råder det totalt förbud mot nötter, jordnötter och mandel på både boendeskolan samt spelarenan.

PARKERING
Örebrocupen Bandy tar inte ansvar för felaktigt parkerade bilar. Gängse parkeringsregler gäller även under cupen. Var vänliga att beakta detta. Vidarebefordra gärna denna information till föräldrar och andra anhöriga som kommer för att titta på cupen. 

DROGFRITT ANSVAR
Örebrocupen Bandy förutsätter att samtliga inblandade i cupen agerar drogfritt. Rökning är ej tillåten i skolor och hallar. Särskilt ansvar som goda förebilder läggs på ledarna.

FELSKRIVNINGAR/TRYCKFEL/ÄNDRINGAR
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, tryckfel eller ändringar i våra publikationer (såsom turneringsinformation, spelprogram, hemsida med mera).

FORCE MAJEURE
Örebrocupen Bandy är inte återbetalningsansvarig, och är inte heller ansvarig för ekonomisk förlust eller skada, som kan uppstå på grund av händelser som ligger utanför Örebrocupen Bandys kontroll. Exempelvis krigsliknande händelse, eldsvåda, översvämning, pandemi, avbrott i allmänna kommunikationer, myndighetsåtgärd, strejk, eller andra force majeure-händelser.